Tonton.com.my (Tonton Secara Online)

Salam

Tonton.com.my adalah website baru yang telah diperkenalkan oleh Media Prima dan dibina oleh Altmedia...secara ringkasnya Website nie adalah untuk menonton rancangan2 tv seperti Tv3,ntv7,8tv,tv9,dan Gua...jd kepada korang yang selalu miss rncangan2 fevret korang tu skg xyah lg nk rsau coz dengan adanya website nie, korang leh tgk balik rncangan2 yg korang miss tu tnpa sebarang bayaran (Free la)...


tetapi sebelum korang nk tgk rncngan2 kt dlm website tu...korang mestilah mendaftar terlebih dahulu...setakat nie pendaftaran dibuka secara Free lagi....so cepat2 lah register sblm trlmbt...korang leh guna ID n password yg sme ntuk Log In balik dlm website ni...so tnggu ape lg..jom la mendaftar n saksikan rncangan2 fevret korang semestinya di Tonton.com.my



2 comments:

r-mean said...

hebat jer diorang buat

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

ok.. yang nih menarik nih.. mcm gua.com.my ke eyh??